Påsken

Nu är påsken över! Jag har jobbat helaste påsken, men det gör inte så mycket eftersom vädret har varit kasst. Dessutom är det ju bättre betalt under påsk, dubbel lön! :) yabbadabbadooo! När jag inte jobbat har vi varit runt och träffat släkt och vänner. Sånt är alltid skoj! Påskmiddag hos mina föräldrar, påskmiddag hos Klas föräldrar och tack vare snälla mamma och pappa har vi haft massor av gravad lax att frossa i på frukostmackorna under påsken. Jag har inte pluggat så mycket, men nu ikväll ska jag köra på.

Förra veckan hade jag ont i magen av beslutsångest över huruvida jag skulle jobba och plugga samtidigt i höst, som jag gör nu, eller bara koncentrera mig på plugget. Jag tycker inte om att ta studielån....det känns onödigt att låna pengar när man jobba och få ut mer än vad csn betalar ut varje månad. Jag har dock bestämt mig för att enbart plugga i höst! Jag har ju bara sista terminen kvar och det kan vara värt att låna lite mer pengar för att bli klar. Beslutat och klart!

Rolig nyhet är att jag kommer att få semester i sommar! Jag har ju inte haft någon rejäl sommarsemester på flera år, så det känns verkligen lyxigt! :)

Idag är jag ledig. Har varit med Klas och Krille och gymmat och nu ska jag hoppa i duschen. Sen väntar min dator på mig, plugga-plugga-plugga.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback