Helg, ljuva helg

Helg, ljuva helg

Oj oj oj, vilken underbar helg! Någorlunda fint väder och en massa klas-och-jenny-mys. Klas kom hem på fredagkväll och då hade han med sig en söt hjärtformad ask med chokladhjärtan. Vad roligt det är att få små oväntade presenter! Jag lyckades överträffa mig själv genom att trolla fram en smarre-smarrig thairätt med räkor, glasnudlar och grön curry. Jag måste memorera receptet, så gött var det!

Lördag brunchade vi på balkongen, sen tog Klas med mig på picknick till Storforsen. Det är verkligen fint där. Vi åt gott och låg och solade oss på klipphällarna. Sen åkte vi till Mattias och Liz för att heja fram Sverige (tyvärr gick det ju som det gick....hoppas på seger mot Paraguay...). Där bjöds vi på lyxvåfflor med rom, lök, dill, citron, gräddfil m.m och till efterrätt fick vi en Mattias-special: solmogna jordgubbar som doppas i en citrongegga och myntasocker. Smarr....mmmm, vilken tur vi hade. Vi hyrde en film också, The Wendell Baker story med bröderna Wilson. Helt okej.

Idag har vi återigen legat i sängen halva dagen för att sedan bruncha på balkongen. Bärsmoothies, rostbiff-och potatissalladmackor, scrambled eggs, te och juice....mumma. Helgen har gått i ätlyxens tecken. Vi gillar att njuta av mat! Vad har vi mera gjort idag. Tagit en långpromenad och gått på bodypump-releasen (man måste ju träna lite för att kunna matlyxa...he he..), varit förbi krillus och maddus och marknaden, surrat i webcam med kompisar. Jaa...helgen har gått fort, men det har varit en riktig toppenhelg!

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha.. vem tar kortet? En tvättbjörn? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback