Sköna söndag

Vi låg kvar i sängen till halv tolv i morse. Jag älskar såna mornar.....mmmmmyys. Sen blev det frulle och resten av dagen spenderades i Bredåker hos mor och far med Peter och Emily. Pappa, Klas och Peter har barkat stockar och jag har skrivit jobbansökningar. Pappa ska timra en liten stuga, ska bli skoj att se arbetet fortskrida.

Jobbansökningar ja. Jag är ju inte riktigt klar med min lärarutbildning och jag hade ju tänkt plugga klart det sista i höst, enbart plugga och inget annat. Men....men.... jag är så sugen på att jobba i skolan, så jag har sökt några deltidstjänster för att få in lite fötter och slippa leva på CSN. Det vore så roligt om jag kunde få något av de tre lärarjobb jag sökt. En tjänst är på heltid, gymnasiebyn i Luleå, så om jag skulle få den har jag inte tid att läsa klart. Vi får se.

Klas sitter och spelar WoW, gud så trist det är när han bara sitter och ugglar framför det där spelet. Trååk...tråååk.... tråååk.... 

Jag har suttit i telefon och bokat resa med Tesa och Lisa. Tesa i vänster öra och Lisa i mobilen i högerörat. Nu blir det en Göteborgstripp ner till Lisa i slutet av juli, oj vad roligt vi ska ha! Lisa kommer nog upp en sväng vid midsommar också, då blir det Botjärnsfester :) :) :) Botjärnsfester är bra fester.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags att sova snart. Jobbar till fyra i morgon, sen ledig i två dagar. Konstigt att vara ledig helgen, jobba en dag, sen ledig i två dagar igen. Men skönt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback