Härlig helg

Skön helg! Fredagen tillbringades i Thomas och Tessis sällskap. Först på restaurangen som finns på bild nedan, Thai Thai heter den, och sedan moonlightbowlade vi. Skoj! Jag slog några strikar i alla fall och vann över Klas, det är huvudsaken ;) Thai thai är dett nytt ställe i Luleå som serverar thailändsk och japansk mat. Väldigt mysigt, från den höstmurriga fredagkvällen klev vi in i en helt annan miljö. Det kändes som om vi befann oss utomlands. Jag vill gärna gå ut och äta där igen. Lördagen tillbringades också i Luleå, med Mattias och Liz. Lite shopping och en fika. Sen åkte vi till bredis och åt en jättegod långpanna med "Grekisk pytt". Mumselimums! Vi såg teve och myspysade. Spelade ett parti poker och jag vann, pokerdrottningen slår till igen! Även här är den största sporten att slå Klas, annars är jag inte så tävlingsinriktad. Idag förlorade jag och Liz däremot mot Klas och Thias i "Vem vill bli miljonär". 

I fredags var vi på Beijers och skulle köpa lite trådbackar till garderoberna......... vi plockade ihop lite av varje och lufsade iväg mot kassan. Döm om vår förvåning om backeländena gick på nästan 5000 spänn! Varning utfärdas härmed för att köpa trådbackar.... usch, snuskigt dyrt. Nåja, vi får ett välorganiserat hem i alla fall. Kan behövas.

Ny vecka snart. Lektioner hela veckan förutom fredag, då ska vi springa runt bodträsket. Folkhälsodagen. Tänkte se lite bra teveserier i veckan. Har börjat att följa House och Weeds. I morgonkväll ska jag se 100 Höjdare, jag gillar Filip och Fredrik! Min sista vecka som 25-åring, på söndag blir jag 26..... närmare trettio än 20..... hm, vet inte vad jag tycker om det. Har väl egentligen varit det ända sedan jag klev över 25-strecket.  Ja ja, ha en bra vecka!


Thai thai



Kommentarer
Postat av: Malin

Mums, på det där Thai Thai vill jag också äta. Det såg mysigt ut. Och lät gott. Vi får ta oss dit nån gång när jag är på hemmaplan. :) 100 höjdare är kul - paret som klädde sig likadant i förra programmet var ju helt underbara. Ska inte du och Klas också börja med det? HAHA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback