Bebislycka!



Jag märker att mina föräldrar börjar bli lite sugna på barnbarn. Det pratas om skoterturer med barnbarnen och hur mysigt det kommer att bli med småttisar som springer omkring. Sommarens stundande bröllop gör nog sitt till för att spä på bebissuget. I helgen har vi fått en rejäl dos bebisgos. Först med lilla Natalie och sedan med Jimmys och Ericas barn Emil och Alex. Alex har visserligen passerat bebisstadiet för bra många år sedan och Emil blir bara större för varje gång vi ser honom. Det märks att vi snart börjar vara de enda i bekantskapskretsen som inte har barn. Sist ut i raden är några av våra närmaste vänner och det är verkligen jättekul! I helgen fick vi veta att det var en bulle i ugnen som förväntas vara färdiggräddad i slutet av oktober. Det ska bli jätteroligt!


 image175

Kommentarer
Postat av: Johan S

Grattis!!! :D

Postat av: Johan S

Eller vänta nu här, det kanske var era kompisar som skulle få barn och inte ni??? Hursomhelst, grattis till vem det nu är som ska ha barn :)

Postat av: Erika

vet hur det där är, så fort vi gift oss började tjatet om "när kommer det smått" och när man som oss har svårt för att bli gravida är det inte vidare kul alls... kul att det går framåt med bröllopsplanerna!!!

2007-04-11 @ 10:10:50
URL: http://erajka.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback