Zöndag

Det har varit en toppenhelg!  Fredagkvällen spenderades i Luleå med vänner. God mat och god efterrätt samt en mysig film som hette "Little miss Sunshine". Igår pysslade vi på här hemma med lite av varje och sen tog vi ut våra cyklar och cyklade omkring till vänner och släkt samt snokade lite utanför några hus vi är intresserade av.  Det har blivit en hel del långpromenader också i helgen, skönt att röra sig ute. Tyvärr har det blåst en hel del.
Vi har även gjort klart inbjudningskorten till bröllopet, så nu ska de bara skickas ut.

Idag har vi haft besök av Tessi och Thomas. Det var skoj. Mindre kul är att Cassie har kissat i soffan..... så vi har plockat isär den och ska ta kuddarna på kemtvätt. Suck... men vi får nog skylla oss själva eftersom toalettdörren varit stängd och hon inte kunnat komma åt kattlådan. Det är inte ofta vi glömmer bort att lämna öppet, men...why, why soffan???? Skärper hon inte till sig så blir det en sen abort.

Klas har dragit iväg till Hemmings för att byta däck, deklarera och bli klippt. Jag har också klippt mig, i fredags. Skönt att få bort lite av luggen och putsa topparna lite. Hoppas att han sover hemma.

I morgon jobb, men kort dag. Valborgsmässoafton. Vi blir ett grill-gäng hos Krister och Madelene, skoj! Ha en trevlig valborgsmässoafton! :)


Kommentarer
Postat av: Malin

"Skärper hon inte till sig så blir det en sen abort."
HAHAHA... nooo.. Cassi!! :D

Ååh, Little Miss Sunshine är så bra! En av årets favoritfilmer för mig. Och den vann Oscarn för bästa originalmanus. Plus att Alan Arkin som spelade farfarn vann en Oscar för bästa biroll. Och lillflickan, Abigail Breslin, var nominerad! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback