Kinesisk slalomsnubbe



Det har blivit mycket skidor på senaste tiden, härligt! Torsdagens friluftsdag var toppen, trots att vi höll på att frysa både rumporna och nästipparna av oss. Det blev en hel del värmepauser i stugan med en kopp choklad mellan de frusna tassarna. Det jag gillar med friluftsdagar är att man då får träffa ungarna under andra former och inte bara i skolmiljön. Vi skulle ha åkt skidor i lördags också, men det blev söndag i stället. En härlig dag i Kåbdalis.

Lördagkväll var vi bjudna till Thomas och Tessi och vi gick ut och åt på Gemy's. Sushi för mig och Tessan och rejält med kött åt grabbarna. De har en speciell maki (en variant av sushi) som innehåller friterad räka. Den rekommenderas, mums! Vi toppade det med lite vitt vin.

I kväll har vi haft föräldramöte inför fransmännens besök i slutet av mars. Det ska bli så roligt! Den här sortens projekt gillar jag. Sandenskolan är bra på att  organisera utbyten med andra länder. Nu under sportlovet åker ett gäng till Nicaragua och i april kommer det ett gäng lankeser hit. Idag fick vi lyssna till när en kollega berättade om sitt utbyte i Tanzania där hon delade en afrikansk kvinnas vardag. Hon var fantastiskt bra på att berätta, så det var verkligen intressant. Jag önskar att jag vore lika duktig på att berätta.  Den afrikanska kvinnan kommer snart hit för att leva min kollegas liv i en vecka. Det lär bli en spännande vecka för henne.

Har någon förresten läst Alexander Mc Call Smiths böcker om Mma Ramotswe och hennes detektivbyrå? Jag har läst den första och jag är inte alls imponerad. De känns överskattade. Men å andra sidan sågade jag även Coelhos Alkemisten...... som alla tycks älska till vansinne. Både jag och sambon plockade fram sågen och gav den endast två kameler.





Skidhelg
Kinesisk slalomsnubbe. De brukar dock vara snäppet vassare i bordtennis ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback