Jullovet går för fort....

Jag blev smärtsamt påmind om att lov alltid går fort när jag idag satte min fot på jobbet för första gången på länge. Nåja, det blir roligt med vardagslunken också, på sitt sätt. Men jag har ju nästan hunnit vänja mig vid att sova länge, njuta av ledigheten, nattsudda och göra vad som faller mig in. Nu har jag i alla fall skrivit på ända till den 30 april och det blir med all sannolikhet längre än så. Kanske rentav ett år längre?Jag tycker att det känns jättebra, jag trivs så otroligt bra på min arbetsplats.

Träffade några kollegor idag också. Kul att se dig Kurt. Jag vet att du ibland läser min blogg, kanske inte nu, men det var skoj att ses.

I övrigt har jag sprungit en massa ärenden idag. Fixat och trixat. Klas har varit och gjort en koll på BMW:n idag och allt såg fint ut. Känns tryggt och bra. Nu har vi dessutom ett fräscht bilbatteri, så här ska köras bensinvärmare för fullt! Värme gillas.

Jag har varit på Step In idag och kört ett bodyjampass. Det var härligt, det är mitt favvopass alla kategorier. I morgon blir det spinn-pump. Träffade en massa härliga människor och fick veta att paret som skulle gifta sig veckan innan oss har ställt in. Hon hade en stor bebismage, så det blir ingen brudklänning för henne inte. Åtminstone inte i år.

På tal om bebis så, har vi just nu Krille och lillbejsan Natalie här. Klas och Krister lirar dator och lillgosan sover sött i bakgrunden.

Morgondagen kommer nog också att bli hektisk, vi ska ta tag i en del saker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback