Morr

Jag är lite smått irriterad över ett mail som jag fått. Det kom från en av mina utländska vänner som undrade varför jag är så dålig på att höra av mig och om hon hade gjort någonting/om jag var arg/förbannad/ledsen på henne. Jag håller med henne om att jag är usel på att höra av mig, men det som irriterar mig är när folk tar sådant personligt och tror att andra är sura på dem bara för att de inte hör av sig varje vecka. Jag har inte tid att sitta vid datorn jämt och ständigt..... och sitter jag här så hör jag hellre av mig via msn än via långa tirader i ett mail. Dessutom kan man höra av sig själv om man så gärna vill prata. Så det så! Man får inte ta allt personligt, inte vara för känslig. Jag har svårt för sånt.  Morr. Tilläggas bör att denna person är världens underbaraste människa och att jag menar folk i allmänhet och inte bara henne.

Dagen har varit bra. Bra lektioner, snackat skit med kollegor i fikarummet, ätit god paella till lunch och världens godaste chokladbiskvier (hade gärna ätit två till nu på bumsimangen!) och sen så har jag faktiskt varit på husvisningar, tre stycken! Ha ha. Jag kollade på hemnet om det var nån husvisning på G och de hade tre idag, så jag har rattat Bimmen runt stan och kollat in hus. Inte för att vi har några långt framskridna husplaner ännu, men det gäller att börja se sig om. Jag börjar längta mer och mer efter ett hus nu.

Klas hade tråkiga nyheter om att hans älskade morfar kanske inte överlever natten. Han är så sjuk, så sjuk. Från första stund har jag tyckt så mycket om hans morfar, så det känns tråkigt att han snart inte finns hos oss mer. Han var så slut och hade så mycket värk när vi var dit över jul, det gjorde ont att se honom sådan. Sänder en tanke till de som är där och vakar.

Jag har inte så värst mycket mer att berätta.... sitter här och torkar efter en lång, skön dusch. Jag måste ha varit trött i morse, för jag hade ställt in en plastlåda med kycklingfilébitar i ett köksskåp i stället för i frysen där de hör hemma. Jag borde nog sova nu. Jag powernappade lite med Cassie tidigare idag, det var skönt. Hann läsa tre rader i min bok innan jag sov djupare än Törntrosa.

Natti!


Kommentarer
Postat av: Erika

hihi.. ´var du på visning på sanden nåt? min mormor o morfar har sitt hus där som är till salu=)

Postat av: Jenny

Re Erika: Jepp, det stämmer! Jag var på engelbrektsgatan och på hermelinsgatan. Är det nåt av de husen? :)

2007-01-18 @ 22:06:36
URL: http://jennywvw.webblogg.se
Postat av: Erika

nää, deras är på baldersgatan, inget märkvärdigt hus enligt mig, men man hoppas ju det blir sålt snabbt!

2007-01-18 @ 22:45:28
URL: http://erajka.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback