Bröllopet

Vilken underbar bröllopsdag vi fick! Tack alla ni som gjorde vårt bröllop till den fantastiska upplevelse det blev!

Jag får berätta lite mer senare om hur dagen var, ville bara infoga en bild som syster yster "tjuvtog" under tiden vår fotograf fotade oss i Storforsen. På fredag ska vi träffas och välja ut de bästa bilderna. Så spännande!


Bröllopet

Två belgare här, two to go

Vilken hektisk dag det har varit! Först en roadtrip med syster upp till Sandträsk av alla ställen. Allra käraste systra mi håller på med en dokumentärfilm om urban exploration (ni får googla det, jag är för trött och sliten för att förklara) och vi har varit vid sanatoriet för att filma. Jag är förste filmchaffis och har fått ratta mig genom vindlande grusvägar för att leverera the director till the plats. Det var i alla fall roligt att åka dit med syster. Jag har dock en idé om att avveckla mitt jobb som filmchaffis och få syster att ta sitt körkort. Vad kan vara bättre att övningsköra med än vår automatlådebil? Jag har numera utsett mig själv till förste trafikskolelärare också. Min omgivning verkade tycka att det var en dålig idé, men jag förstår inte deras poäng?

Samtidigt som vi var ute på filmäventyr, så fixade Klas i iordning allt i lägenheten här hemma. Nu är den fit for fight och redo att ta emot gäster. Vid 16 kom våra första två belgare, min värdmamma och min värdpappa, och det var så roligt att se dem igen. Vi har visat dem Boden från bil (får ta en utförligare promenixrunda sen) och tillbringat kvällen hos mina föräldrar med att äta ugnsstekt lax och potäter. Jag tror att belgarna uppskattade både maten och mina föräldrar. Det var jättetrevlig stämning.

Nu är jag så slut, så nu ska jag krypa tätt intill Klas och tryna som ett tryffelsvin. Over n out.

Grattis Louise!


Grattis på födelsedagen!!! Hoppas att du hade en bra dag idag med tårta och presenter. Här i Boden ligger det några och väntar på dig också ;)

Grattis Louise!

Rätt skön dag

Som gick förbi alldeles för fort. Vad gjorde vi? Hum... jo, vi har ju suttit på sjukhuset halva dagen. Klas är lite krasslig, men inget som inte kommer att gå om innan bröllopet. Sen var vi och tittade på en visningsvilla. Vi har inte släppt tanken på att bygga nytt. Vi har varit iväg till Storforsen och rekat lite och grillat burgare tillsammans med Krister och Anneli.

I övrigt så har vi mest småpysslat inför bröllopet och inför belgarnas ankomst i morgon. De har kört husbil upp genom Tyskland, Danmark och nu var de vid Höga Kusten idag. De har beräknat att anlända här i morgon vid 15-17 tiden. Hjälp! Vi som måste hinna feja lite i hörnen, fixa en gomiddag och allt sånt där.

Tack förresten till Emily, som skapade en lång nagel ovanpå min lilla stump. Nu finns det hopp för att ha snygga små klor till bröllopsdagen. Tack!

Nu ska jag sova, mycket att göra i morgon.

I brist på barn.....

Så får man fota katten. Jag har ju inga egna små telningar att föreviga på bild, men dock en söt liten kisseflicka. Samma regel som gäller för barn gäller tydligen för kattungar: Man tar som mest bilder när de är små. De två första bilderna tog vi i bilen på väg hem med Cassie. Bilden i handfatet tog jag och skickade till Klas när han var på förrättning. Jag tyckte att det såg så roligt ut när hon lagt sig i handfatet. Håll med om att hon är en liten skönhet?


CassiebassieCassiesötCassiehandfat

Klas överlevde svensexan

Personen på den här bilden är inte den som skrivit brevet.... eller åtminstone så har bilden inget att göra med innehållet i det här inlägget. Men bilder är ju kul. Klas överlevde i varje fall sin svensexa (visserligen ganska blå på sina ställen efter paintballkulorna) och jag hade en helt underbar lördagkväll på eget håll med tjejkompisarna.
Det verkar som om han löst alla uppdrag galant och jag är verkligen impad över att han vågade sjunga på MS Brännas scen, för det är inte hans grej egentligen. Strongt gjort.

Vi satt i alla fall hemma hos mig och surrade och drack rödvin, sen hamnade vi också på Bränna där vi sammanstrålade med svensexegänget. De hade då hållt igång sen elva i förmiddags och var bara glada över att se oss tjejer. Kvällen slutade med att vi gick på Olivers och natthamburgare hemma hos oss. Lisa sov över här och det är så ROLIGT att hon är uppe. Jag tycker att hon skall bosätta sig i Boden, men det är nog lättare att måla himlen grön än att övertyga Minelli om Bodens finesser ;)

Nedan ses ett praktexemplar av homo sapiens sapiens i cafémiljö.



Jenny på hanssons

Mobilbilder


Har aldrig brytt mig om att lägga in en endaste bild från varken min eller Klas mobil tidigare, men nu har vi minsann bluetoothat in ett par stycken. Här kommer en bild från förra hösten. Älsklingen gillar att ta bilder på mig. Han har ett bild på ett av mina ögon som sin "visningsbild" på sin telefon. Jag tycker inte att den är speciellt fin, men han älskar bilden av det där ögat. Ganska rart faktiskt. Jag kanske skulle lägga in en bild på honom i min mobil.... Kanske är du mer romantiskt lagd än mig raring?


Jag i kjol

Linser som man inte kan äta

Jag var ju på synkontroll för ett par veckor sedan. Det visade sig att jag inte alls har särskilt dålig syn. Trots dessa upplyftande nyheter så tycker jag ju ändå att det är skönt att se jättebra och inte bara halvbra, så jag införskaffade linser. Jag är så slarvig på att använda mina glasögon och det är så skönt att inte ha något mitt för ansiktet nu när jag kör bil eller ser på teve. Att använda solglasögon utan att behöva ha dubbla brillor känns också som en lyx. Blir lite sugen på färgade linser också....undrans om det är dyrt? Måste googlas.





Linser som man inte kan äta

Jag klarade mig! Idag i alla fall....

Idag blev Klas svensexad. Jag var bergis på att det skulle stå något tjejgäng där och lura också och kollade misstänksamt in varje hörn hos Krille och Madde. Men icke. Så nu får jag vara fortsatt paranoid.

Min bröllopsblogg har efterfrågats. Den hittar ni genom att klicka på "Jenny" under mitt foto här uppe i kanten av denna blogg. Den har uppdaterats väldigt dåligt, men jag bloggade faktiskt lite igår.




Gulp

Hon vaknade ur bloggdvalan kl 01.03

Hej där! Givet det kassa vädret så borde jag ha haft flera eoner av tid till att sitta här och knappra ner mitt intressanta liv under regniga dagar. Tydligen har det i alla fall varit så pass intressant att jag inte haft tid att göra just detta. Men nuär jag tillbaka och just nu väldigt vaken. Och MISSTÄNKSAM. Jag har under dagens och kvällens gång bjudit in vänner på fest och i vanliga fall hade mobilen pipit och gnällt hela kvällen medan vi diskuterat allt ifrån vilken grillmarinad vi ska doppa köttet i till vad var och en ska ta med sig i sin lilla partypåse. Men inte en själ har svarat. Total ignorans från alla vänner på samma gång. Vad håller ni på med? Har ni tänkt nappa mig? Möhippa mig?

Ni som säger att ni är i Danmark, ni kanske inte ens är i Danmark? Ni som är nere i Västerås, ni kanske sitter där i er lägenhet i Luleå och bara väntar på att stoppa mig en säck. Louise din lilla lurifax, du har säkert inte alls tänkt hoppa på någon buss I MORGON. Du lurar säkert där i Norra Svartbyn redan. Och Lisa, du som sitter där ute i Harads med din mobil och inte svarar. Vad annat kan du ha att göra i Harads????  You are up to something.... eller är det jag som är paranoid???

Era luringar!!!! 


Vakna

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Klas roliga familj
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov sött
Vad gjorde du för 15 min sedan? Surrade med Klas lillebror
Det sista du sa högt? "Nej, jag är inte så jättehungrig"
Det senaste någon sa till dig: Är ni hungriga? (Svärmor)
Vad har du druckit idag? Te, mineralvatten.
Vad var det senaste du åt? Laxmackor
Vad var det senaste du köpte? Magnum Double
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? Ösregn
Godaste glassmaken?  Vanilj med krossad choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?Nja, mer förälskelse kanske. 
Sover du tungt? Jag sover nästan alltid jättegott när jag somnar.
Drömmer du mardrömmar? Nej, men ofta trevliga drömmar.
Trivs du med ditt jobb? Mycket, mycket bra :)
Favoritklädsel? Klänning
Favoritlåt just nu? Hum.... svårt.
Vad ser du om du tittar till höger? Klas och Kristers före detta pojkrum.
Vad gör dig glad just nu? Semester 
Vad ska du göra härnäst? Äta palt :)
Höger eller vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Gött
Favoritgodis? Choklad
Kläder just nu? Mysiga brallor, någon av brödernas huvtröjor, Josses tofflor
Sommarplaner? Gifta mig, få besök av utländska vänner, leta hus, ska på bröllop i augusti.
Hur många kuddar sover du med? En ibland två.
Spelar du något instrument?Njet
Morgon eller nattmänniska? Natt
Vad är viktigast för dig? Mina nära o kära. 
Är du kittlig? Nej
Snarkar du? Njet
Stjärntecken? Våg
Äckligaste insekten? Geting....
Stökigt eller välstädat? Välstädat är ju det jag strävar efter, men det är ju stökigt "ibland" också..ha ha..
Längtar du mest efter just nu? Massage

Uppdatering

Har inte bloggat på ett tag, trots semester och plenty med tid. Just därför kanske. Det är så skönt att vara ledig tillsammans med Klas och då blir det inte så mycket tid hemma alltid. Tänkte uppdatera er lite på vad jag har gjort den senaste veckan...men jag kommer inte på något speciellt att berätta. Vi har grillat, solat, badat, ätit surströmming, haft kompisar på middagar, spelat mjuktennis, kastat frisbee, röjt i lägenheten, skrivit på min uppsats, plöjt lite böcker, bröllopsplanerat (ska uppdatera bröllopsbloggen) ..... en sväng till Ikea har vi hunnit med också. Premiär för Klas och jag höll på att bli galen av att gå med honom där. Jag vill hellre gå in och ta vad jag ska ha, men han ska titta på varenda liten låda....utan att överdriva.Han har till och med måttbandet i högsta hugg. Jag låg dubbelvikt av skratt i någon fåtölj när han kom på att han var tvungen att gå tillbaka ett varv för att inte ha missat något. Nåja, jag fick med mig både karl och prylar hem till slut, men nästa gång tror jag att jag åker dit själv om det ska bli något gjort. (Och så kan jag äta tre desserter till lunch om jag vill utan någon som häcklar mig) Ha ha.

Ja, sen har det ju varit Boden Alive. Trodde inte att det skulle bli något av partajandet i år eftersom det var så regnigt väder, men solen tittade fram där mot kvällen. Vi var hemma i el apartamiento de Klas och Jenny båda kvällarna. Väldigt trevliga tillställningar med vänner och god mat. Vi hann även med en sväng på tivolit med några kompisars ungar. De har skaffat barn ganska sent med tanke på att tjejen i kompisparet är trettiosju och barnen två och fyra år gamla. Så än hinner jag och Klas också. No baby-panic ;)