Vad har hänt sen sist?

Säkert en hel del, men minnet är inte det bästa. Jag har jobbat, jag har tränat....ja, livet har gått sin stilla gång.

Tråkigt nog har Klas syster separerat från sin karl. De hade varit tillsammans ganska länge och precis köpt hus, så vi hade inte alls väntat oss att det skulle krascha. Appropå separationer så fick jag veta igår att en av mina vänner lagt in om skilsmässa. Just nu går folk omkring mig isär. Förhoppningsvis är det sista paret på länge som bestämmer sig för att de mår bäst utan varandra.

Helgen var trevlig, med rolig fest i lördags och en skön söndag i soffan. Igår åt jag och Klas mysmiddag och sen kom Anneli hit och hälsade på. Det var en kväll i softandets tecken.  Jag intog en position mellan K och A och sen rörde vi oss inte många meter från soffan .

Idag kände jag dock att det var dags att röra på fläsket och jag har varit och kört det sista passet av koreografi 39 på bodyjammen. Nästa vecka har nästa koreografi premiär. Det ska bli skoj med ett nytt pass, vi har dansat samma i tre månader nu. Jag hoppas att nr. 40 lever upp till 39:an, för den har verkligen varit toppen!

Klas åkte ut i fält i morse. Visserligen befinner han sig i Boden, men tyvärr får jag inte se röken av honom förrän på tisdag. Ibland önskar jag att han hade ett annat jobb. Det känns som om vi lever två liv, på varsitt håll.....  Men om man tycker om varandra får man väl lov att anpassa sig. Det är väl bara att bita ihop. Eller ska jag verka för att han byter jobb?

1) Jag sprider ut att han egentligen är en förklädd ryss som nästlat sig in på svensk mark. Hans karriär kommer att ta slut fortare än han hinner säga eldrör!
2) Jag blir politiker och lägger ner hela försvarsmakten... hm... kan ta tid det där.... hur petar man bort en försvarsminister, någon?
3) Jag mönstrar och lägger all min energi på att få komma till stridsvagnskompaniet. Jag är ju kort och har en viss erfarenhet av att tjuvköra stridsvagn, de kan knappast neka mig. Som soldat får jag ju i alla fall se min älskade.
4) Jag skickar kryddade CV:n i hans namn till attraktiva tjänster. Hum...flexibel, stresstålig, kan oskadliggöra fiender...hum, nä det stryker vi... duktig, smart..... det går ju bra det här. Han kanske till och med kan ligga sig till en tjänst???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback