Afro

Underbar tisdag idag. Friluftsdagar gillas. Jag har varit på Step In med ett gäng tjejer, mycket trevligt. Sedan har jag tillbringat dagen med att förbereda det sista nu inför sommarlovet. Det börjar dra ihop sig och allt ska ju rättas klart och genomföras på ynka tre veckor nu. Egentligen två, för den första juni ska betygen vara satta.

I kväll blev det ett återbesök på Step In. Jag vågade mig på afron igen och nu när det inte var ett komprimerat trettio minuters pass med samma rörelser hela tiden, så gick det så mycket lättare. Väldigt bra konditionsträning, humörhöjande och en jättebra instruktör.Det kommer att bli mer afro för mig i sommar, det är ett som är säkert.

Har hunnit röja lite här hemma också. Sorterat lite i garderoben. Det är just den som tenderar att bli en enda röra. För lite plats och för många prylar. Har haft ett projekt att fräscha upp Klas klädutbud lite och nu har han en hel del snygga kläder. Jag gillar att shoppa åt honom och det är lika bra, för annars skulle han aldrig köpa något själv. Fick en tanke om att jag kanske borde lura med honom på afron någon kväll..... men det skulle krävas en hel del övertalning tror jag.



Afro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback