Dr. Hus

Jag har haft besök av Anneli i kväll. Vi har tittat på Dr. Hus. Jag gillar House, han är härligt sarkastisk. I dag blev mina lektioner på Torpgärdan inställda och jag fick massor av tid över till att städa kring mitt skrivbord, tömma det berg av papper som samlats i min pappersinsamlingstunna (långt ord det där!), surra med kollegor och planera lektioner/fixa med saker som skulle göras. Det var välkommen extratid om jag säger så.

Det hade dessutom varit bökigt att köra till Torpis, jag har punktering. Vi har beställt nya däck och fälgar, men de ska inte hämtas förrän tidigast i morgon eftermiddag. Kanske på måndag. Vi kommer att vara tvungna att ligga lågt med bilanvändandet tills dess. Stackars Bimmen.

Nu är det dags att stänga igen mina små gröna. Ska bara försöka få tag på min karl först. Skickade ett gulligt mail till honom tidigare med några fina foton på oss, jag tror att han kommer att bli jätteglad när han ser dem. Han går kortdag i morgon, jag likaså.

Det blev inget av mitt bodyjampass idag. Ínställt. Men jag och Anneli var ju och tränade igår, så..... jag förtjänade en vilodag.

Zov Zött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback