Jag och kärleken

Här kommer en bild på mig och kärleken, tagen för bara ett par veckor sedan, på Nathalies dop. Kärleken kommer hem i morgonkväll. Jag ska dock på personalfest. Vi ska ha någon slags femkamp där vi tävlar mot varandra i lag. Det ska bli jätteroligt, jag gillar sånt. Partyräkan. Har förresten köpt lite olika sidenband som jag kan knyta i midjan eller under bysten på mina sommarklänningar. Jag har lust att ha klänning i morgonkväll, men egentligen är det lite för kallt ännu. Nåja, vi ska ju vara inne.

Idag fick vi vår första bröllopspresent. Mina tjejer i språkrummet där jag sitter hade skramlat till en jättefin löpare från Eklunds. Den var jättefin. Det var verkligen gulligt av dem, jag blev jätteglad.

Intet nytt under jobbsolen. Inga lärartjänster ute i Boden ännu. De kommer, men när? Övriga Sverige har ju hunnit annonsera ut sina tjänster redan och börjar ju snart vilja ha ett svar. Jag har förresten så gott som blivit erbjuden ett jobb i Stockholm. Det känns roligt, för då har jag något att göra om jag inte får arbete här uppe. Vi skulle talas vid i början av nästa vecka.



K?rleken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback