Brudbukett

Brudbukett

Den här buketten var riktigt vacker, tycker jag. Romantisk!

Färgtemat

Färgtemat
Vi funderar lite på vilket färgtema vi ska ha, men det lutar åt rött och vitt. Jag tycker att den här servettvikningen är jättefin. Hjärtan passar bra på ett bröllop!

Hjärtebukett

Hjärtebukett
Jag tycker att den här buketten är riktigt läcker! Fast till en vit klänning.

Kallor

Kallor
Jag tycker att det är jättefint med kallor som brudbukett! Fräscht och stilrent!

Den röda drömmen

Den röda drömmen
Den här klänningen föll jag för direkt jag såg den! Jag älskar ju som bekant rött och skulle inte ha någonting emot att göra ett traditionsbrott och bära rött på min bröllopsdag. Med lite vita detaljer tror jag att den här klänningen blir helt underbar :) Jag ska i alla fall åka och prova den, den kommer in på Cinderella om ett par veckor. Har suktat efter att få testa den i över ett år nu. Den är så vacker!

Winblad von Walter, eller?

Winblad von Walter eller Fältmark?
Vilket efternamn ska vi ta? Jag har hetat Jenny Winblad von Walter hela mitt liv och han har hetat Klas F. hela sitt....nä, det stämmer ju inte riktigt eftersom att Klas hette Andersson ända till 1997! Ja ja, men han har hetat F. i ganska många år i alla fall ;)
Frågan är nu om jag ska bli en F. eller om han kanske ska bli en Winblad von Walter, om vi ska behålla våra respektive efternamn eller helt enkelt ta ett nytt? Vi vill trots allt ha ett familjenamn, så småningom ska vi ju skaffa småknytt också. Vi får helt enkelt klura vidare på det här med namnet.

Tillspetsat

Spets
En väldigt romantisk klänning med mycket spets. Vacker och stilren med ett lagomt långt släp. En del klänningar verkar omöjliga att gå i på grund av att de har ett släp som heter duga.

En dröm i tyll

En dröm i tyll
Här kommer en riktig prinsessklänning i frasande tyll. Ganska läcker tycker jag.

Klas favorit

Röda broderiersnörningsliv
Den här klänningen tyckte Klas bäst om. Jag tycker att det är vackert med snörningsliv bak, men jag tycker att de röda broderierna blir lite för "pluttinuttigt"......  Även här har jag lyckats få blixten i ögonen, jag ser lite tagen ut. Ha ha :)

Smock och glitterboobs

Smock och glitterboobs
Den här klänningen hade två saker som jag gillar: den är glamourös och den är draperad. Den ser ut att sitta bättre än vad den gjorde i verkligheten, så passformen är ett problem. Annars tycker jag att den är riktigt festlig. Klas råkade blända mig lite med blixten ser jag.

Grönt är skönt, eller?

Grönt är skönt, eller?
Den här brudklänningen andas bondromantik. Den finns att få med vinröd botten på livet i stället för grönt och det tror jag att jag skulle välja i sådana fall. Vi är inne på att ha ett Vinrött och vitt färgtema. Kanske med inslag av silver? Någon som har nåt förslag? Jag vill ju ha råd och tips, lämna kommentarer!


Annorlunda

Annorlunda
Inte heller denna klänning gick att stänga, så jag höll ihop den bakom ryggen. Klas tyckte inte alls om den, men jag tycker att den är ganska läcker och annorlunda med de två skärpen i midjan med glitterspännen.

Enkel historia

Enkel historia
Vi var i Piteå i helgen eftersom Klas hade en tid hos öron-näsa-hals för hörselkoll. Självklart passade vi på att prova lite "giftasblåsor"! Våra åsikter går dock isär lite grann. Klas faller för enkla skapelser medan jag gillar glammiga kreationer. Den här tyckte jag ganska mycket om trots att den är enkel, men tyvärr kunde jag inte stänga den. Bysten tar för mycket plats och därför har jag svårt att hitta en som sitter bra både över bysten och midjan. Jag tror att jag måste köpa en för stor klänning och sen be sömmerskan att ta in den i midjan.