Platsen

Platsen


Var börjar man då när man planerar ett bröllop? Själva platsen är ju väldigt viktig, samt tidpunkt. Vi har kommit fram till att vi vill ha ett sommarbröllop, även om Klas till viss del varit inne på ett vinterbröllop. Fördelen med att gifta sig på sommaren är ju att varken vi eller gästerna behöver frysa ihjäl i våra festkläder samt att de flesta har större möjlighet att närvara vid ett bröllop som är förlagt sommartid.

När det gäller valet av plats har vi diskuterat lite fram och tillbaka. Ingen av oss går i kyrkan och därför känns det lite fel att gifta sig där. Helst vill vi gifta oss utomhus, men då blir vi så beroende av vädret. En vacker plats för vigseln här i Norrbotten är Storforsen.... Då behöver vi dock en buss för att transportera gäster. Någon som har ett bra förslag på var man kan gifta sig? Överkalix har varit på tapeten, eftersom Klas har släkten där, men Boden eller Piteå med omnejd blir nog lättare eftersom att vi lättare kan erbjuda boende för långväga gäster då.

Uppdatering: Nu har Klas ringt och kollat om det är möjligt att hyra stora scenen i döda fallet och det verkar som om det både går och att det inte är alltför dyrt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback