Nu har vi nästan bestämt oss, för vilket datum!

Efter mycket dividerande och tvekande om när vi ska förlägga bröllopet, i år eller nästa år, så har det nu gått så pass mycket tid att vi helt enkelt inte hinner slå till i sommar! Lika bra det, känner jag, för jag tycker att det är så roligt att planera. Jag har dessutom talat med min gudsons familj som bor nere i Belgien idag och de kommer nog till bröllopet! Det vore fantastiskt!

Datumet vi funderar kring är den 28 juli, en lördag. En lördag borde väl vara ganska bra för giftermål? Grejen är den att Klas fyller trettio två dagar senare, men det kanske bara är en bra anledning till att ha ännu en stor fest!

Idag fick han reda på att han kommit in på skolan han sökt, han skall läsa till kapten i höst. Det innebär att jag kommer att vara själv väldigt mycket och få bröllopsplanera en hel del ensam. Jag får ofta mycket mer gjort när Klas är borta, så det gör inte så mycket ;)

Jag ska göra en lista över saker vi måste bestämma oss för! Jag är ju listgalningarnas listgalning...så en lista ska det bli!

Kommentarer
Postat av: Dan

Hehe sweet!

Postat av: Erika

åhh... jag blir nästan lite avis, när vårt bröllop var överstökat blev det lite antiklimax att "men vad ska man nu göra" haha.. man hade varit heelt uppslukad av det i ett år o sen är det bara över.. ja förutom att man helt plötsligt är någons fru då..*s*

2006-05-14 @ 08:12:40
URL: http://erajka.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback