Lite nya bröllopsbilder

Puss pussValsMarskalkarnaTärnbukettMin sida av släktenBrudbuketten
Har norpat lite nya bröllopsbilder från Hemmingsmarkarna. Allt ifrån vals till Klas marskalkar och både brud-och tärnbukett.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

STORT GRATTIS!
Vilka fina bilder!
Det är ju fantastiskt kul att gifta sig. Jag vill inte gifta om mig, för jag älskar den man jag redan har, men förnya löftena kanske...
*skrattar
Bara för att få göra om festen....

2008-01-29 @ 15:23:52
Postat av: Anonym

hejsan, måste bara fråga, Bröllopsklänningen är det möjligen från stevies gowns? Är en liknande iallafall som jag tittst på där:)

2008-02-08 @ 11:43:35
Postat av: Annica

Har du några bilder från dukningen? Letar efter inspiration. Har hört att Festdetaljer.se är bäst när man ska hyra stolsöverdrag, dukar, servetter m.m. Tänkte hyra från dem men jag vill gärna få fler idéer till hur bordet kan pyntas.

2009-08-27 @ 11:05:21
Postat av: Tusen Och En Skatt

Lustigt, här sitter man och letar bloggar med Bröllopstema och hittar en med vackra bilder från vår del av landet. :) Vi har precis samma tankar angående efternamnet då jag också har ett unikt vackert efternamn precis som Du. Jag vill inte byta bort det men han vill inte vara unik. Hur ska jag övertala honom tro? ;) Och vilken vacker klänning Du hade, verkligen roligt med en ovanlig färg (för en tjej med ovanligt namn)! Känner igen efternamnet från våra hemtrakter :)Tack för inspirationen :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback