Helg mitt i veckan

Eftersom jag jobbade helgen har jag min "helg" mitt i veckan. Ledig igår och idag. :) Middagen igår var toppen. Vi åt världens godaste lasagne och det var trevligt att träffa allihopa. Lilla Alva var hur söt som helst! Lite sugen blir man ju på att skaffa en sån där sötis själv.

Färgningen av kläder blev toppen! Jag har varit ner och hämtat i tvättstugan nu i morse (knäppt att stiga upp sju när man är ledig....) och helt plötsligt har grådassiga trekvartsmysingar blivit fräscha, svarta bralls att powerwalka eller gå på yoga i, mitt fläckiga vita hårband är svart och inte det minsta fläckigt eller slitet och min ljusrosa, urblekta adidas träningstop är numera fullt användbar. Det bästa är att alla sömmar inte färgats svarta, utan lyser vita och fina. De syntes inte förr, men mot det svarta blir det en snygg kontrast....

Mellan pluggvarven igår hämtade jag upp mina sommarkläder och bar ner vinterstassarna. Skönt!
Om cirkus två timmar ska jag till Tandlaget för att undersöka tänderna. Jag tror att det är därför jag klivit upp tidigt på morgonen, för att jag är lite nervös...... usch, jag gillar inte att gå till tandis. Tänk om man kunde slippa! Hm, nu kör de röjsåg här utanför....tur att jag klev upp, annars hade jag inte kunnat sova ändå. Ja ja, håll tummarna för att jag inte har några hål.

I övrigt bjuder dagen på lite mera plugg och pyssel. Nu kom dessutom söttroll och la sig här, hon är lite myssugen.

Kommentarer
Postat av: Tess

Jag håller tummarna för dig hos tandis;)

Postat av: Emily

hur gick det hos tandis? :)

2006-05-10 @ 11:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback