Det finns inga skridskor i öknen

Nu när jag fått softa lite i soffan och en dos kattgos känner jag mig lite piggare. Det är alltid så, jag är kvällsmänniska och nattuggla ut i fingerspetsarna. Eller ugglevingarna, kanske man skulle säga. Tyvärr funkar inte nattsuddande med att jobba dagtid, så det får bli på semestern. Jag läste en bra bok igår : Det finns inga skridskor i öknen av  Mats Berggren. Det är en ungdomsbok som utspelar sig i ett modernt Sverige, som tar upp hur det känns att komma som invandrare till Sverige, men porträtterar även oss svenskar på ett träffande sätt. Bra bok, jag tyckte om den. Jag läser mycket ungdomsböcker nu, men har även satt tänderna i min första Karin Alvtegen-bok. Den heter Saknad, om jag inte missminner mig.
Ska krypa ner och läsa snart. Lånade även Jared Diamonds uppföljare till Vete, vapen och virus. Läst den? Om inte, läs den. Den är bra.

Jag hostar och har ont bakom ryggen. Ingen feber, inte ont i halsen...hum, hur känns lunginflammation? Har jag ont bakom ryggen för att jag hostar eller för att jag har lunginflammation? Näe, hade jag haft lunginflammation hade jag nog inte suttit här och sjungit med till Shakira och varit feberfri. Godnattsingens!



Det finns inga skridskor i öknen


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, den måste jag läsa! Bara titeln och omslaget ger ju "måste läsa"-vibbar. ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback