Thailand

Det var två mycket glada och överraskade föräldrar som fick sin femtioårspresent igår. Vi syskon har nämligen sparat till att kunna ge dem en resa ända sedan någon gång när jag och Klas började träffas. Ungefär för fyra och ett halvt år sedan alltså. Då väcktes tanken och jag öppnade ett konto där vi kunde sätta in lite pengar då och då. Med tanke på att vi alla då var fattiga studenter så fanns det inte på kartan att vi skulle kunna skicka dem ända till Thailand.  Många bäckar små blir dock snart till en å och förra veckan bokade vi in dem på en tvåveckorssemester till solen. Den tolfte november åker de.


Vi gav dem inte resan på en gång, utan först hade vi slagit in en kartong som innehöll vit sand och färgglada akvariefiskar i plast samt ett cyklop. De fick skaka och gissa på vad det var. Mamma gissade på någon fiskeresa till norra Sverige, men där tog hon fel. Malin hade klippt och klistrat ihop ett kompendium med fakta om resan och fina bilder från hotellet och orten och skrivit ut resdatum. Då trillade poletten ner och mamma grät till och med några förvånade glädjetårar. Det känns kul att kunna ge dem något tillbaka, så mycket som de alltid har ställt upp för oss barn. Det känns roligt att de blev så glada :)

Thailand


Kommentarer
Postat av: Erika

visst är det kul att verkligen få GE tillbaka nåt! Jag och syrran har gett mamma o pappa flera bröllopsresor genom åren, alltid lika uppskattat!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback