Ännu en solig dag!

Och jag sitter inne.... buhä......  Men det är för a good cause. Uppsats. Snart klar. Längtar! :)
Jag tar en välbehövlig rast, blir snurrig i huvudet av att läsa rad på rad på rad på rad. Dessutom är jag ledig från jobbet idag och behöver lite vila också. Har varit iväg en sväng på gymmet i morse och kört ett spinningpass och lite coreträning. Efter passet låg jag på Step In's nya massagebädd- waterjet. Helt underbar! Man ligger på en geleaktig vattensängsbädd och blir knådad av vattenstrålar. Varm blir man också. Sen smorde jag in mig med nya Dove Glow. Den utlovar en gradvis, naturlig bränna......brun utan sol - light... ja ja.....jag vet nog allt hur randig man brukar bli av brun utan sol, så jag väntar med att säga något innan jag fått se resultatet. Recension utlovas! Av vad jag läst på nätet verkar Natusans lightversion vara bäst. En vän testade den och på henne såg den bra ut i alla fall. Får nog köpa den också, för jag är verkligen blekare än en albyl.

Annat att berätta...hm.... jaaa, jag har en tvättmaskin igång med kläder som skall färgas. Jag har aldrig testat att färga i maskin förut, så det blir riktigt spännande att se om mina plagg blir svarta, som det är tanken att de skall bli. Har bokat tvättsstugan, bara för att få tillgång till torkrummet. Håll tummarna för att det inte dripp-droppar färg över hela tvättstugan. Gulp!

Jag längtar till ikväll. Vi ska träffas hemma hos mor och far, hela vår familj och så min faster och kusinerna. Kusin Ida fick en liten dotter för ett par månader sedan och eftersom hon numera är bosatt nere i Malmö, har jag inte sett söttjejen än. En liten Alva blev det! Det ska bli så kul att få se henne ikväll.
Innan vi åker dit ska vi förbi en sväng på stan och köpa en present till min lille gudson, Nathan. Han konfirmeras (de gör det vid sju års ålder i Belgien) på söndag. Önskar att jag hade kunnat vara på plats med honom, men tid och pengar lägger krokben. För någon vecka sedan fick jag ett tjockt brev fyllt av belgisk choklad av honom........mmmmmmmmmmmmmmmm..................................han vet vad hans gudmor tycker bäst om!

Tillbaka till allvaret nu. Blä.

Kommentarer
Postat av: Malin

Avundsjuk på dig som fått träffa lilla Alva nu!! :D

Postat av: Jenny

Re Malin: Jo, det SKA du vara för hon var sååå sööööt!!!!! Världens goaste lilla tjej!!!

2006-05-10 @ 07:51:13
URL: http://jennywvw.webblogg.se/brollopet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback