Helgen som gick

Ett par dagar sedan jag bloggade, vilket tyder på att det varit en aktiv och rolig helg :)

I fredags var vi på begravning i Piteå. Sorgligt, men roligt att träffa all släkt som man inte sett på herrans många år. Kvällen bestod av mys och åter mys. Skönt att ha älsklingen hemma igen.

Lördagen tillbringades i Storklinten med ett gäng kompisar. Mycket kul! Alla åkte slalom, utom Erika som är gravid då förstås. Ska bli så skoj när bebben kommer! Det fikades mackor och det surrades. Rolig dag :) På kvällen åkte vi på fest hos Klas broder Krister och grattade honom på födelsedagen. Åt en massa gott fika och drack lite rödvin.

Söndag jobbade jag och när jag kom hem hade Klas lagat en god firremiddag. Mums! På kvällen lirade vi Texas Hold'em med broder och Emily. Broder vann som vanligt. Ska vinna över honom NÅN gång! Det får bli mitt pokerprojekt.

Igår var vi på stan i Piteå och letade jeans till mig samt födelsedagspresenter till en kompis + Klas yngste bror Lars. Hittade inte några jeans till mig, men jag köpte lite annat. En svart kjol, en söt blommig top och lite hårsnoddar. Vi åkte till Klas föräldrar som bor utanför Piteå i Hemmingsmark och sov över där. Lika trevligt som vanligt!

I morse grattade vi Lars och sen åkte vi till Luleå för att fortsätta jeansjakten. Jag misströstade lite innan, men när vi väl kom dit hittade jag tre par jeans nästan på en gång. Jag slog till! Shoppingräkan shoppar vidare *fniss* Vi köpte sushi och styrde kosan hemåt. På vägen hem passerade vi Mio....och blev lite småkära i en soffa..... så det kan hända att vi blir med soffa i morgon. Just nu vet jag inte VAD jag ska hitta på.... har surrat lite i telefon och på msn med kompisar och vi har varit iväg och tränat spinning... Borde duscha, men jag ids inte riktigt än. Klas sitter och lirar World of Warcraft, så av honom lär jag knappast få något utbyte de närmsta timmarna. Mellan våra datorer ligger världens mjukaste charmtroll, lilla Cassie. Ska mysa lite med henne nu. Ciao!

Idag har jag vunnit ett vad

Idag möttes jag av ett mycket trevligt meddelande på msn om att jag vunnit det där vadet som jag trodde att jag skulle vinna....ha ha ha om DU som känner dig träffad läser detta:

Jag och Roger ser fram emot att bli bjudna på middag! ;)


The Butterfly Effect....

Oj, vilken bra film! Jag och älsklingen har nyss sett klart den och den var verkligen superbra! Om ni inte har sett den, hyr den, ladda ner den, se den!

I övrigt har jag inte gjort särskilt mycket alls idag, vi har mest gosat och pratat. Dagen har sprungit förbi snabbt som attan. Satt nån timme på Hansson's med Louise och sen sprang jag på Tessan med Alvina den fina. Knallade hem och sov ett tag innan älsklingen kom hem.

I morgon begravs min gammelfarmor. Vi ska åka till Piteå, där begravningen äger rum. Hon blev gammal och hade levt ett rikt liv. Vi stod inte varandra nära, så det känns inte som en jobbig begravning. Värre var det med min egen farmors begravning. Vi växte upp med farmor och farfar på andra sidan vägen, så farmor var mer som en extra mamma än "bara" en farmor. Världens finaste människa, Kaija.

Ska joina älskling i sängen nu, han sover nog redan. Och jag snart...zzzzzzzzzzzzzzz......

Jag är en Golden-vovve

                                                                                                                   Jag är en Golden-vovve
 
Golden Retriver
Golden retrievern är en snäll och tillitsfull hund. Den är glad då den känner sig nyttig och tycker om att samarbeta. Den tycker mycket om att bära grejer i munnen och gör det mer än gärna när den ska hälsa. Detta är ett tecken på stolthet och glädje. Skulle föremålet den valt att bära vara olämpligt och matte eller husse påpekar detta kan den lätt bli ledsen och stött. Golden retrievern älskar vatten. Enligt rasbeskrivningen ska den vara lydig, intelligent och ha naturlig arbetslust. En golden är en stark hund som gärna drar pulka och jobbar fysiskt, men den är ingen direkt sprinter på löpbanan.
Gjorde samma test som lillasyster: Vilken hund är du? och det visade sig att jag är en Golden Retriver! Jag håller med om att jag är snäll, det är jag. Jag tycker även om att samarbeta och att känna mig nyttig och jag kan ha svårt för att ta kritik.... men lydig? Ha ha....  det där med sprinter stämmer dock på pricken, jag är en riktig snigel när det gäller att sprinta på. Grejer i munnen? Låter nästan lite perverst det där.

Om några timmar kommer min älskling hem

En dag tidigare! Så mysigt :) Har trollat bort dammråttorna med vrålåket, låtit diskborsten dansa ett varv över tallrikarna och arrangerat lite färska snittblommor i lägenheten. Det är jättefint och rent här nu. och det känns skönt att ha städat undan innan helgen, nu vill jag ju vara ledig med mitt älsko. Klas kommer visserligen inte hem förrän vid 03-tiden i natt....gud så mysigt att bli väckt miss i nassen av honom..... längtar.

Dagen har varit helt okej. Jobbat till fjorton, fast det i realiteten blev längre...eftersom att jag var tvungen att återvända till jobbet för att lägga in mitt schema på webben. Bengt kom som en räddande ängel och hjälpte mig. Innan dess hann jag med en tekopp på Hansson's med Lojsan och Angelica. Ska dit i morgon också och slappa lite. Att fika är mysigt, det gillas.

Peter och Emily har varit här och hälsat på. Det var skoj. Vi spelade "Vem vill bli miljonär?". Broder verkar ha haft rätt sköna övningsveckor i Norge, han kom hem med 1500 kr i pokervinster.. :)

Nu ska jag bädda ner mig med mina böcker och katter. Over and zzzzzz...out.........

En tråkig dag

Eller snarare, en tråkig KVÄLL ...  Det var roligt på jobbet idag, men sen dess....usch, vad tråkigt jag har haft! Kan bero på att jag sovit bort halva kvällen och därmed känner mig snuvad på några timmar. Välbehövligt var det i alla fall och jag fick lite kattmys på köpet. Men sen dess har jag haft så trååkigt. Inte velat ta tag i någonting alls. Fast jag borde plugga, borde diska, borde ha gått iväg och tränat, borde ha skrivit det där brevet till min gudson som jag tänkt skriva så länge nu. Jag har lagat matlådor och dött msn-döden... kul? Not så kul, not so fun, pas très marrant...

Övervägde att slå igång en film eller att gå över till någon kompis, men jag kände ingen motivation till varken eller. Det fick bli en bok och som ni ser nedan så läste jag ut den. Nu sitter jag med min giganto-tekopp med en glad ko på och funderar på om jag ska ta tag i nåt eller bara sitta här och tråka...kon är glad, jag har tråkigt!

Tråk.....tråk...tråk...blä blä......

Ja ja, i morgon är en annan dag och då är planerna som följer:

* Jobba till 14, kort dag!
*Fika med Louise :)
*Lämna tillbaka böcker på bibblan/köpa färska blommor/lite gott käk.
*Städa i ordning lägenheten. Klas kommer ju hem snart! Det är väldigt städat redan, men lite extra mys kan man ju alltid fixa till.
*Träna...få se nu...ett spinningpass kanske?

Just nu ska jag gå och ställa mig i duschen, är lite frusen och har haft något konstigt i öronen ända sedan jag slog upp mina gröna i morse. Det känns som om att jag har vatten i örat, även om det inte gör ont så har det varit obehagligt hela dagen. Hur känns en begynnande öroninflammation? Min strategi är att få in vatten i örat nu under duschen och liksom spola ur det. Kanske är precis fel sak att göra??? Måste googla det. Sov gott mina vänner!




Låt den rätte komma in

Låt den rätte komma in
Jag har nyss läst ut John Ajvide Lindqvists bok Låt den rätte komma in. Den handlar om en mobbad pojke som heter Oskar, om oförklarliga mord, om onaturliga händelser... Jag ska inte berätta så mycket.  Det var min syster som rekommenderade denna bok efter att de läst den i den bokcirkel hon är med i. Jag gillade den, men den gav mig en hel del obehagskänslor. Vissa kvällar ville jag inte ens ta i boken. Den får betyget 4 av 5. Någon som läst en bra bok på senaste tiden? Kommentera nedan, boktips är väldigt välkomna! Nu i kväll ska jag börja på De hängda rävarnas skog av Arto Paasilinna. Jag har läst så många kriminalromaner om mord och andra hemskheter den senaste tiden, så nu vill jag läsa något i en annan genre. Läser man Paasilinna kan man vara ganska säker på att få skratta i stället för att rysa.

Shoppingräkan var i Luleå för ett tag sedan.

tunikaklänning
Vit tröja och skärp
hm-toppar

Oj, vad jag bloggar ikväll. Fotade ju det jag shoppade i Luleå, men det var ett tag sedan...men nu lägger jag in bilderna i alla fall.
1) Svart/vit omlottklänning och ett par korta jeans, caprijeans. Kommer jag nog att använda mycket i sommar.
2) Vit liten kråstop och ett brett, flätat bälte.
3)Röd top med små, vita knappar och en vit-och blårandig top. Pärlhalsband i rött och blått.

Köpte även en mysig midnattsblå tröja, men den kom inte med på nåt foto. Den har jag myst i på jobbet i veckan.

Sen dess har jag dock hunnit med en del annan shopping...shoppingräkan är unstoppable...! Ha ha, men det är roligt med nya kläder och inredningsprylar. När Klas kom hem från Stockholm sist så hade han köpt tre Salmingtröjor åt mig på Arlanda, det blev jag glad över. Jag blir mycket gladare över kläder än blommor och choklad. Ska bli kul att se om han gillar BB-kallingarna jag köpte åt honom. Snart kommer han hem!

Ful hall, som blev ganska ball!

Ful hall, som blev ganska ball!

Det här är hallen som var så illgul när vi köpte lägenheten att man hade kunnat få brännskador på hornhinnan av att titta på den. Numera går den i beiga och bruna färger och är riktigt fin. Vi tapetserade med en vit canvastapet och gjorde en läcker fondvägg på den längsta väggen. Älskar den tapeten, härligt rutig. Matchande mattor inhandlades från Ikea...  Jag har ju tidigare varnat för dem här på bloggen, köp dem inte! Vi letar nya, tacksam för tips. Kanske en pappelina-matta? De är snygga, tycker jag. Hallen fortsätter en bit runt hörnet och där har vi en hallmöbel som Klas gjort av ett vitrinskåp. Det är kul att hitta nya användingsområden av saker man redan har!

Trevlig måndag!

Sov ut länge i morse. Det förtjänade jag efter att ha jobbat från torsdag-söndag. Åkte och grattade Marielle som fyller 25 år idag! Hon hade gjort en underbart god smörgåstårta. Jag blev så sugen på att testa att göra en själv. Har aldrig gjort smörgåstårta. Hm...man vill ju helst ha en anledning att fira, måste komma på nåt bra. Idag fyller även Klas brorsa år. Måste messa honom, har glömt att göra det. Han är också i Norge på övning.

Har även hunnit med att träna ett bodypumppass. Superkul, som vanligt! Går bra med min träning.

Igår var mitt ex Andreas här, det var skoj. Vi var tillsammans i sju år och har känt varandra i över tolv år. Det är en vänskap som jag vill bevara. Han är en toppenkille och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Vi goffade lite snarra och surrade/såg film. Ska åka och hälsi på honom nån dag också.

Ska mysa lite med mina bäjsingar ikväll och skriva lite på min uppsats.

Vårt vardagsrum

Vårt vardagsrum
I somras flyttade vi ifrån vårt  hus i Bredis till en bostadsrätt här i nedre stadsdelen. Tänkte att jag skulle fota lite och visa :) Vi tillbringade semestern med att renovera och flytta, men det var det värt. Det blev jättefint efter att vi bytt ut alla hemska tapeter mot nya. Det var riktigt illgult i hallen, knallorange i vardagsrummet och där bardisken med avsatser nu står var det förut en vägg som delade vardagsrummet i två delar. Denna vägg pryddes av ett fult, snirkligt valv. Det första vi gjorde var att banka ner väggen! Se så öppet och fint det blev. Bjälkarna i taket har vi också satt upp samt fällt i spotligths som går att reglera med hjälp av en dimmer. Bardisken kläddes med tegel och ovanför satte vi upp en höj-och sänkbar lampa. Bamsekul med inredning!


Sköna söndag

Härlig dag på jobbet idag. Vi har varit ett kul gäng som jobbat idag och vi har fått skratta mycket. Hann med att sova en timme på lunchen, det var riktigt skönt eftersom jag var uppe ganska sent igår. Kvällen kommer nog att innehålla en hel del slappande. I min kalender står det "plugga massor" inbokat...men vem orkar det efter att ha jobbat från 7-17? Ja, jag kanske kommer in i andra andningen sen och sätter fart, men som det ser ut nu har jag mest soffan och boken jag läser nu i sikte. Ska mysa lite med mina bäjsingar och ringa en kompis. Parlamentet på teve ikväll, det gillar jag!

Nu mat!

Melodifestivalen!

Igår var det final i melodifestivalen. Vi laddade upp med chips, godis, popcorn, ostrokar och dricka. Sen goffade vi rejält! Mycket trevlig kväll :) Jag hakar på Tessans idé och recenserar låtarna från igår.

Carola Hon har en underbar röst, men jag höll inte på henne. Tror inte att låten kommer att göra succé i Athen, även om den var bättre på engelska än på svenska. Carola var jättesnygg.
Andreas Johnson Min favorit igår! Jag och Lizzie röstade på honom. Dessutom tycker jag att han är snygg.
BWO Jag gillar inte Alexander Bard något vidare, men det är en ganska bra låt som säkert kommer att spelas mycket på uteställena framöver. Lilla guldlockig-dockan var ganska söt :)
Magnus Bäcklund Nja....inte min typ av låt. Tur att han inte tog skinnbrallorna...
The Poodles Både en bra låt och ett bra framträdande. Kunde ha funkat rätt bra i Athen. Coola killar!
Björn Kjellman Härlig utstrålning och en mysig låt, lite som allsång på skansen en varm sommardag.
Kicki Näe, Kicki har nog gjort sitt i dessa sammanhang, även om det var roligt att hon fick boosta sitt självförtroende lite genom att ta sig vidare till final.
Rednex Pinsamt! Hur tog de sig vidare????
Linda Bengtzing gjorde ett bra framträdande och låten sätter sig, kommer att spelas mycket i radio. Spelar lite väl mycket på sin sexighet, tycker jag.
Magnus Carlsson var årets kalkon! Han kan ju så mycket bättre.

Lena gjorde ett bra jobb som programledare och jag gillade hennes medley av schlagerlåtar som handlade om de olika artisterna.


Snart ska jag iväg

....och jobba. Känns lite motigt, eftersom jag hellre varit ledig ikväll. Fast det är alltid kul när jag väl kommer till jobbet, så jag ska inte klaga. I natt sov jag som en stock ända till Klas ringde och väckte mig miss-i-nassen för att berätta att jag inte behövde oroa mig om jag hörde att två män förolyckats i en stridsvagn. Det var skönt att han ringde, tänk om jag bara sett rubrikerna om olyckan och inte vetat hur det var med honom. Lillebror är där borta också, jag hoppas att de är rädda om sig själva.

Blev väckt av en kompis som kom förbi i morse, Marielle. Kul att hon tittade in, måste åka och hälsa på henne också nån dag. Till exempel på måndag, då hon fyller år och lovat att bjuda på smörgåstårta, smarrigt värre! :)

Sen dess har jag mest suttit framför datorn och skrivit..skrivit...skrivit.... skönt att det går så bra med uppsatsen nu. Är jättemotiverad och då skriver man ju också som bäst. Har även hunnit med att städa ett varv, det var jättestökigt här hemma. Måste putsa fönstrena nån dag också, nu när solen tittar fram ser man verkligen hur smutsiga de är.

Nu blir det en sen lunch framför datorn! Sen jobb till 21.

Trötter

Hade svårt att sova i natt..... så idag är jag trött. Tror att det berodde på den långa sovmorgonen igår. Sover jag för mycket på dagen kan jag inte sova på kvällen. Idag har varit en bra dag, trots att jag är helt slut. Jobbade till tolv, lunchade på Hansson's med Louise, paltmiddag hos mormor med familjen...sen dess har jag mest slappat och surrat med kompisar på msn. Nu ska jag, sent omsider, skriva lite på min uppsats. Jag är trött, men känner att jag vill komma en liten bit framåt för varje dag.

I morgon jobbar jag kväll....usch, har ingen lust, på kvällen vill jag vara ledig. Nåja...jag får ju vara ledig på dagen i alla fall. Ska städa lgh i morgon och gå och träna. En hel del plugg också. Kanske hinner jag med att laga lite matlådor? Vi får se :)

Ledig dag

Toppendag idag, ledig och allt! Lillasyster kom hit i morse och sen dess har vi hunnit med att gå på stan och handla present till pappa, luncha på Ming, pyssla på här hemma och se lite teve. Jag har även varit iväg en sväng på Step in och kört bodypump med Helena. Svettigt värre! Pump är så kul och sen tränar man ju hela kroppen. Lyckades bränna lite pengar idag också..... hittade en jättefin tunikaklänning på See Mee som jag slog till på och innan dess hade jag hunnit med att köpa ett par snygga Björn Borgkallingar till Klas.

Anmälde mig och Klas till två sommarkurser, sen får vi se hur vi gör. Nu är vi anmälda i alla fall. Skulle vara så kul att läsa något tillsammans. Har pluggat idag! Känns bra :)

Morgondagen bjuder på jobb till tolv och sen ska jag fika med Louise. Middag hos mormor sen, ska bli jättekul att åka dit. Hon har ju sålt huset och flyttat till en lägenhet på Erikslund, så nu bor vi ännu närmare varandra. Kvällen tänkte jag ägna åt att kika på film och städa undan lite i lgh. Har testat dammsugaren idag och jag måste faktiskt erkänna att den är bra *skratt*.

Plugga ska jag också göra. Har satt en deadline för mig själv till torsdag nästa vecka, då ska jag ha skickat in första delen till min handledare. Nu gäller det att jobba på. Full fräs framåt!


Och nu är det tisdag

Jag kom hem från jobbet för någon timme sedan. Dagen har varit bra, men lite seg. Jag har både pluggat (jaaaaaa!) och städat undan lite. Har suttit vid datorn och letat sommarkurser. Jag och Klas funderar på att läsa några historiekurser tillsammans i sommar. Vi får se hur det blir....jag ska anmäla oss i morgon i alla fall. Jag har även varit iväg och tränat idag, både ett spinning - och ett corepass. Kändes härligt!

I morgon är jag ledig, sköönt. Jag och lillasyster ska knalla på stan och köpa en present till pappsen. Han blir 49 på torsdag. Ska nog luncha med Louise och Helena också.

Jag har även gjort en till blogg! Kika under min förstasida här på webblogg och där hittar du blogg nummer två. Den kommer att handla om vår bröllopsplanering. Det är mycket kvar att fundera på och fixa när det gäller det och jag tänkte att en blogg är det perfekta bollplanket :)

Nu ska jag surra lite på msn, sov gott allihopa!

Måndag, igen.

                                                                Måndag, igen.

Veckorna går så otroligt fort, ännu en måndag är snart till ända. Idag har jag jobbat och det har varit en härlig dag. Hade med mig foton på bäsarna och visade till en tant som älskar katter. Oj, så glad hon blev. Tänk att en sån liten gest kan glädja någon annan så mycket :) Igårnatt kunde jag inte somna, så jag har varit lite trött idag. Steg upp och satte mig vid datorn och surfade lite i natten i stället. Ikea, Hemnet, msn-surr med Lojsan, Europamöbler..Mio...oj, vad jag skulle vilja shoppa! Vi hade nog sovit ut lite för länge igår, därav den klarvakna Jennysen. Men en sovmorgon förtjänade vi, efter att ha varit uppe i ottan och åkt skidor i lördags.

Ikväll ska jag skriva på min uppsats. Nu ska jag laga sparrissoppa med krutonger och en klick aioli, det ska bli gott. Tänkte att jag skulle se en film ikväll också. Mysa i soffan med småtrollen och en kopp te.

Nu är jag igång med uppsatsen igen!

Fin dag idag också. Vi var vakna sent igår, och låg kvar och mös länge idag. Jag gillar söndagmorgnar.... laga god frukost tillsammans, ta det lugnt, bara slappa.

Efter allt detta slappande tog vi oss i kragen och åkte ut till mina föräldrar. De har flyttat in i huset där jag och Klas bodde och ska hyra ut sitt eget i april. Att röja ut ett hus där man bott i över 22 år är dock inte det lättaste... Vi har gått igenom gamla saker i förrådet idag och jag och lillasyster fick oss en hel del goda skratt när vi läste gamla "tankeböcker" sen lågstadiet. Tänk vad tokiga saker man hade för sig.

Jag och pappa är likadana när det gäller separationsångest från gamla saker. Ingen av oss vill slänga sånt som vi ser som "nödvändigt" eller "användbart". Jag fick med mig ett par kassar hem som jag inte vet var jag ska ställa. Måste blinka med ögonfransarna för hyresvärden och försöka få ett till källarförråd...vi ryms inte!

En liten parentes: lillebrors Emily har världens sötaste ord för hyresvärd: "Bovärden" :) Jag älskar det ordet. "Jag ska fråga bovärden... " brukar hon säga. Sötemily.

Morfar kom och hälsade på och det var verkligen kul att se honom. Det var ett bra tag sedan. Jag är dålig på att ta mig ut till Degernäs för att hälsa på, även om det inte är speciellt långt. Vi fick smarrig middag och passade på att gosa rejält med kattungarna. Funderar på att låta Lipton para sig med Cassie när de båda blir lite äldre. Sickna söta kattungar det skulle bli!

Därefter bar det av hemåt och jag och Klas fick en stund för oss själva innan det var dags för honom att åka till Norge. Han blir där i två veckor, så jag har plenty of time för min kära C - uppsats.  Är så stolt över mig själv att jag äntligen fått tummen ur (den satt långt inne) och satt rätt kurs igen. Nu är jag igång och nu styr jag mot min lärarexamen. Det är inte långt kvar, land i sikte, skepp ohoj!

Ny arbetsvecka i morgon, ska bli kul att träffa arbetskamraterna.



What a wonderful day.....

Skidåkning för hela slanten idag! Härligt väder och sköna backar. Första åket kändes lite konstigt eftersom det var så längesen vi stått på skidorna, men sedan kändes det som vanligt igen! Backarna kändes jättekorta och flacka efter att vi varit iväg och åkt i Alperna. Det var minst lika roligt att åka i alla fall och jag längtar redan till nästa gång.

Thomas och Therese hade köpt en ny bil och det var så skönt att åka i en rejäl bil för en gångs skull. Vår gamla skrutt kan man ju inte direkt lita på. Planen var att sova över i Kronogård efter skidåkningen, men eftersom Tessie och Tompa skulle hem så var det enklare att lifta med dem. Det känns rätt skönt att vara hemma ändå, med kissebejsarna och allt annat  man vill pyssla på med.

Klas har bänkat sig framför datorn och lirar World of Warcraft. Jag surrar på msn och om nån timme ska vi äta sushi och se melodifestivalen. Det ska bli mysigt, tycker om att mysa med min älskling :)

Äntligen!

Klockan är halv åtta på morgonen och jag sitter här med min flingtallrik och min hårdbrömacka. Men inte så länge till! Snart swischar jag nedför pisten i Kåbdalis! Som vi har väntat på att kunna åka skidor... ända sedan vi kom hem från Alperna har det varit smällkallt varenda helg, men nu visar termometern under tio grader. Yihooo!

Igår var vi på party hos Krille och Madde. Inte så länge dock, men det var skoj ändå. Klas hade lockat mitt hår i stora korkskruvslockar, riktigt gulligt faktiskt.

Nu kommer solen fram också, vilken dag det kommer att bli! Nu kommer kompisarna snart och hämtar oss, ha en bra dag allihopa!


Slö dag

Skönt att sluta vid tolv. Sen träffade jag Louise och Helena på Hansson's och det blev lite fika och surr. Sprang in på Buketten och köpte en bukett tulpaner, älskar tulips nu när det börjar vankas vår. Det blev gula idag. Vet inte vilken tulpanbukett i ordningen.....

Hann även med att springa in på Åhléns där jag köpte ögonskugga, foundation och en primer till ögonmakeup. Gillar Lumenes produkter, de är riktigt bra.

Mitt älsko kom  hem betydligt tidigare än han skulle och sen dess har vi mest slappat i soffan. Legat i varandras armar och pratat, ätit lite spaghetti och köttfärssås. Känns inte som om jag gjort så mycket idag.... och inte har jag pluggat heller...usch och fy på mig. Verkligen dålig stil, nya tag i morgon ;) I stället för att plugga har jag legat och läst en tidning som jag prenumererar på. Populärhistoria heter den och rekommenderas varmt om ni som jag gillar historia. Fick nya I form också, men den tar jag med som lunchläsning på jobbet nån dag.

I morgon blir det nog party-party, ska bli skoj. På dan ska jag plugga/träna/greja på här hemma.

Trevlig helg på er!

Jag vet vad Klas ska få när han fyller femtio!

Jag vet vad Klas ska få när han fyller femtio!


Jag har även hunnit iväg till Luleå en sväng och bränt många sköna kronor på kläder....oj vad roligt det var att shoppa lite. Om jag ska vara ärlig så fotade jag inte riktigt allt jag hade handlat förra månaden när jag redovisade mina synder... får ge den osminkade versionen nån annan dag... ha ha.... Sen inhandlades även en ny dammsugare igår.....  vilket inte var helt lätt eftersom jag höll på Billige Bengt från Domus för 399 kr och Klas insisterade på Maffige Molgan från Elon för 2300 spänn (varför ska man ha en dammsugare i guld???) Till slut lyckades dock Klas (med hjälp av en mycket skicklig försäljare) övertyga mig om att att Rolls Roycen från Miele skulle hålla i 20 år (tror någon på det??????). Jag hostade vackert upp pengarna med ett löfte om att Klas femtioårspresent var klar:  Jag byter tamejtusingen inte ut den här nu innan den uppnått en aktningsvärd ålder av dryga 20 år. Det kan han ju skriva upp. Det blir en dammsugare!


Obs! Det är inte dammsugaren på bilden som är med i filmen.







Uppdatering!

Jag har inte bloggat på ett tag, men nu är jag back in bloggbusiness! Sen sist har det inte hänt speciellt mycket. Har umgåtts med vänner och pojkvän, tränat, slukat böcker, pysslat med lägenheten, jobbat en hel massa, suttit vid msn och snackat strunt osv osv. Livet rullar på och det rullar fort.
Det går tyvärr väldigt segt med min uppsats....avlägger härmed ett blogglöfte om att snarast dra ut tummarna ur röven och sätta seriös fart framåt.

Idag har jag jobbat till 17. Vi hade schemamöte och jag hade bakat min famösa cheesecake samt en citronpaj. Citronpaj kanske inte låter så smarrigt, men kombinationen sött som gifter sig med syrligt är helt enkelt oslagbar! Fikat gjorde succé och i morgon är det jag som tar med mig recepten till mina arbetskamrater. Kul att de gillade mina egna favoriter.

Älsklingen stod för matlagningen idag eftersom att han är hemma från jobbet och är sjuk. Han har fått ett virus på balansnerven och så fort han vrider på  huvudet snurrar hela världen. Jag tycker riktigt synd om  honom...... Läkaren säger att det kan dröja flera månader innan han känner sig riktigt frisk igen. Vi hade tänkt ha plutonsmiddag hemma hos oss på lördag och även hinna med en hel del skidåkning i Kåbdalis i helgen, men det blir nog inget av varken med det ena eller det andra. Har alltså inga spikade helgplaner ännu, men det vore trevligt om middagen mot alla odds faktiskt blev av. Tycker om att laga god mat och bjuda in folk på fest.

På senaste tiden har det blivit en del pokerspelande. Förra helgen var vi hos Klas familj och då åkte pokerkitet fram. Sen har brorsan och Emily varit här också och lirat lite Texas. Väldigt skoj med poker! Helst ackompanjerat av lite ostkrokar och godis.


I morgon jobbar jag bara till 12. Sen blir det Hansson's tror jag.


Från bebis till puma

Vår lilla bebis har blivit en stor dam! Igår när vi steg upp låg vårt lilla pyre och åmade och kråmade sig framför vår hankatt som värsta porrtösen. Det tog ett tag innan vi insåg att ......men...hon...löper ju! Ingen av oss har haft honkatter tidigare, så just den biten är helt ny för oss. Diesel, hankatten, fattade dock snart galoppen  trots att han aldrig fått spana på honkissar förut och låg strax ovanpå och bånkade bäver i Borås.

Jag och sambon kände oss som om vi ertappat två syskon i sänghalmen. Vi ser ju på våra kissar som syskon, eller förälder - barn eftersom Diesel är så pass mycket äldre......hujedamej vad det kändes konstigt.... 

Som tur är är Disan kastrerad, så några kissebejsingar blir det inte. Vi får hålla till godo med mammas och pappas sötråttor.