Måndag igen, veckorna springer förbi.

Helgerna går alldeles för fort, hinner inte njuta av min älsklings sällskap särskilt länge. Men i morgon kanske jag får en överraskning i form av en tidigt återvändande Klas! Han åkte i morse och kommer nog tillbaka redan imorgon kväll. Slöseri med flygbiljetter, men jag är glad :) Mys mys mys, ska bli härligt att få rå om honom under nästan en hel vecka.

Allting är fint, trivs fortfarande bra på jobbet. Det har ju såklart hänt en massa saker sen sist jag skrev, men jag orkar inte summera. Nu har vi fått en ny regering. Jag tror att det kan bli bra, det behövs lite nytt nu, sossarna hade suttit så länge. Ja, vi får ju se vad alliansen gör av detta.

Har varit på vårdcentralen idag, i helgen hittade  vi en knöl på min vänstra sida, ungefär i midjehöjd. Allmänläkaren kunde inte säga mycket, det krävs att jag åker in till en kirurg för att göra en biopsi eller nåt. Det är nog inte nån fara, men en knöl är dock ändå en knöl. I övrigt har förkylningen bedarrat..... jag fick äta upp mitt "Jag är minsann aldrig sjuk", eftersom jag hostat och snorat mig igenom de senaste två veckorna.

Veckan bjuder på en massa Idoltittande, hejar extra mycket på Marcus och David, som har Bodenanknytning. Jag har nyss legat och goffat godis framför Simpsons och diverse annat på teve. Är trött och seg. Ska sätta mig och rätta lite nu. Hänga lite tvätt....kanske torka av diskbänken. Ha ha, spännande liv, va???


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback