Polen

Dagen efter bröllopet styrde alla utom jag stortysken hemåt. Jag stannade hos Mathias familj i Västerås och sov över där. Vi sov där på nedvägen också och det är alltid lika roligt att komma dit. Så även denna gång :)

Följande dag åkte jag till Polen med jobbet. Resan är svår att beskriva och kan bäst sammanfattas med att vi kommer att prata länge om den i fikarummet. Länge. Det var varmt, det var många intryck, det var vansinningt billigt, det var mycket rödbetssoppa, det var galet, det var teambuildande. Precis som en jobbresa ska vara.

Jag tog lite kort och allra längst ner ser ni mitt och Emmas fina hotellrum. Efter att ha bott på en hel del sunkiga ställen runt om i Östeuropa, så hade jag förväntat mig något murrigt och smutsigt och i stället fick vi högt i tak, kaklat badrum och till och med en extrasäng.

Det första kortet föreställer mig och Emma. Som nygifta fruar så fick vi inte åka på någon bröllopsresa med våra respektive män, men vi fick i alla fall varandra. Därav rosen...ha ha.
Därefter kommer Tobbe som är kamratstödjare på skolan och på kort nummer tre finner vi återigen mig och Emma, men även nya bildläraren Sandra och så Jenny E, som jag delar klassföreståndarskapet i vår åtta med.

jag och emsanjag och tobbegirlsbedHögt i tak

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback