Galet rolig nyårsafton!

Idag är det första dagen på det nya året och vi ligger som så många andra i soffan och tar igen oss och kikar på Ivanhoe. Vi hade det jätteskoj igår! Vi firade  nyår tillsammans med mina föräldrar, syster samt grannfamiljen som flyttat in i mammas och pappas gamla hus. De har flyttat upp till Norrland från Stockholm och är jättehärliga människor. Stefans vuxna barn från ett tidigare äktenskap samt deras gemensamma var också med. Först satt vi vid långbord och käkade fondue för att sedan äta glass med varma hjortron. Därefter skålade vi i champagne och sköt fyrvekerier. Det är så vackert här längs älven med alla fyrvekerier från både norra och södra sidan.

Efter att vi skålat in det nya året tog vi festen till Stefan och Carina och sjöng karaoke och dansade natten lång. Ett riktigt röjigt och roligt nyårsparty blev det! Får återkomma med foton senare. Jag tror att det finns ett roligt bildbevis från när jag råkat krascha en stol....ha ha......

Vi uppfann även buggtangon sådär in på småtimmarna....det säger väl allt..ha ha.


Kommentarer
Postat av: Louise

Det låter verkligen som en galet rolig nyårsafton :) Vi var ju i lycksele och tog det betydligt lugnare, men då var det ju småfolk med och firade också.

2007-01-02 @ 14:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback