Två belgare här, two to go

Vilken hektisk dag det har varit! Först en roadtrip med syster upp till Sandträsk av alla ställen. Allra käraste systra mi håller på med en dokumentärfilm om urban exploration (ni får googla det, jag är för trött och sliten för att förklara) och vi har varit vid sanatoriet för att filma. Jag är förste filmchaffis och har fått ratta mig genom vindlande grusvägar för att leverera the director till the plats. Det var i alla fall roligt att åka dit med syster. Jag har dock en idé om att avveckla mitt jobb som filmchaffis och få syster att ta sitt körkort. Vad kan vara bättre att övningsköra med än vår automatlådebil? Jag har numera utsett mig själv till förste trafikskolelärare också. Min omgivning verkade tycka att det var en dålig idé, men jag förstår inte deras poäng?

Samtidigt som vi var ute på filmäventyr, så fixade Klas i iordning allt i lägenheten här hemma. Nu är den fit for fight och redo att ta emot gäster. Vid 16 kom våra första två belgare, min värdmamma och min värdpappa, och det var så roligt att se dem igen. Vi har visat dem Boden från bil (får ta en utförligare promenixrunda sen) och tillbringat kvällen hos mina föräldrar med att äta ugnsstekt lax och potäter. Jag tror att belgarna uppskattade både maten och mina föräldrar. Det var jättetrevlig stämning.

Nu är jag så slut, så nu ska jag krypa tätt intill Klas och tryna som ett tryffelsvin. Over n out.

Kommentarer
Postat av: Louise

Jag måste komma och inspektera de nya ikea prylarna. Gissar att det blev fint. Vi får ta och styra upp något framöver så drar jag med mig Cecilia också till Boden!

2007-07-25 @ 08:18:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback