Uppdatering

Har inte bloggat på ett tag, trots semester och plenty med tid. Just därför kanske. Det är så skönt att vara ledig tillsammans med Klas och då blir det inte så mycket tid hemma alltid. Tänkte uppdatera er lite på vad jag har gjort den senaste veckan...men jag kommer inte på något speciellt att berätta. Vi har grillat, solat, badat, ätit surströmming, haft kompisar på middagar, spelat mjuktennis, kastat frisbee, röjt i lägenheten, skrivit på min uppsats, plöjt lite böcker, bröllopsplanerat (ska uppdatera bröllopsbloggen) ..... en sväng till Ikea har vi hunnit med också. Premiär för Klas och jag höll på att bli galen av att gå med honom där. Jag vill hellre gå in och ta vad jag ska ha, men han ska titta på varenda liten låda....utan att överdriva.Han har till och med måttbandet i högsta hugg. Jag låg dubbelvikt av skratt i någon fåtölj när han kom på att han var tvungen att gå tillbaka ett varv för att inte ha missat något. Nåja, jag fick med mig både karl och prylar hem till slut, men nästa gång tror jag att jag åker dit själv om det ska bli något gjort. (Och så kan jag äta tre desserter till lunch om jag vill utan någon som häcklar mig) Ha ha.

Ja, sen har det ju varit Boden Alive. Trodde inte att det skulle bli något av partajandet i år eftersom det var så regnigt väder, men solen tittade fram där mot kvällen. Vi var hemma i el apartamiento de Klas och Jenny båda kvällarna. Väldigt trevliga tillställningar med vänner och god mat. Vi hann även med en sväng på tivolit med några kompisars ungar. De har skaffat barn ganska sent med tanke på att tjejen i kompisparet är trettiosju och barnen två och fyra år gamla. Så än hinner jag och Klas också. No baby-panic ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Var har du köpt din brudklänning någonstans?
Blir kanske bröllop för mig nästa sommar, tänkte om du har tips på ett bra ställe man kan gå till.....

2007-07-12 @ 20:53:35
Postat av: Jenny

Re: Jag har beställt min brudklänning från USA, via Cinderella. De har massor av brudklänningar hemma, men eftersom jag ville ha en i rött så fick jag titta i kataloger och peka i stället :)

2007-07-12 @ 21:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback