Från Millies dop

Ähum, älsklingen är bättre på att  komma ihåg att fota mig, fanns knappt något foto på honom. Ska bli bättre på att knäppa lite kort på honom också, det är ju roligt att ha kvar. Satt och tittade på foton från vår första tid tillsammans för ett tag sedan. Time flies, snart fem år sedan vi blev ett par. Dessa två foton är från lilla Millies dop.lila kläddKlejs

Kommentarer
Postat av: Louise

Vad fina ni var på dopet. Du har så mycket fint i garderoben Jenny! Jag har lite småpanik inför ert bröllop, har inget att ta på mig och vi åker ju utomlands i två veckor nu så jag vet inte när jag ska få tid att ta tag i det problemet. Marcus är ju klar redan, ska bara stryka och stärka skjortan så är han redo...skööönt :)Btw, ska grabbarna "träna" på sin grej någon dag före, eller? Vi har mobiler med oss till utlandet så hör gärna av er om ni har lust att uppdatera oss om vad som händer på hemmafronten. Oj vilken lång kommentar detta blev, skulle kanske ha skickat mail el ringt ist :)

2007-06-26 @ 08:34:06
Postat av: Jenny

Re Louise: Jag håller mail-och smskontakt så ni får höra vad som händer på hemmaplan! En "förövning" är inplanerad, så att de kan göra sabelgrejen ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback