Thaikäk och afrokrull

Första skoldagen utan elever. Känns faktiskt lite tomt. Vi hade förmånen att få ha en hälsodag idag och då valde jag att förlägga mitt hälsosamma hurtande till Step In tillsammans med tolv andra hurtbullar från jobbet. Vi dansade afro och skakade rumporna så att de dallrade i takt med afrotrummorna. Sen köpte jag thaimat till mig och en kompis som vi avnjöt hemma hos oss. Mums. Jag är svag för liiis. Liis är gött :)

Jag och min andra halva vände dygnet i helgen, så igår när jag skulle sova var jag pigg som en mört. Låg och läste till tre innan jag somnade. Klas satt vid datorn och la sig inte före jag somnade. Stackarn skulle upp vid fyra, men dataspelandet var ju självvalt och sömnen hann han förmodligen ta igen under en hel dags resande.

Fröken WvW har däremot varit mäkta seg idag. Jag blev lite piggare under de övningar som mitt arbetslag fick utföra tillsammans med kuratorn. Ni vet, såna där "lära-känna-varandra-övningar". Jag gillar sånt, mer fåniga lekar åt folket! :)

När jag kom hem från jobbet kröp jag genast ner i sängen och trynade i två timmar.  Sen nu ikväll har jag varit på bodyjam-releasen. Nummer 41 är ute nu och det var ganska svåra steg tycker jag. Får köra igenom koreografin på onsdagkväll igen. Nu återstår bara sängen....zzzzzzzzzzzzzThaikäkafrokrull

Kommentarer
Postat av: Erika

vart är det det är det nya thaistället?*noll koll*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback