U brave thing

Jag skulle verkligen vilja se vad som händer när pingvinen drämmer ihop cymbalerna. Hårt, hårt så att isbjörnen vaknar med ett ryck! Jag har inte gjort något modigt idag. Har ni? När jag kommer att tänka på det så gör jag inte så många modiga saker i min vardag.

Kära lillasyster har varit med mig på jobbet idag och föreläst för mina nior om hur man gör film, skriver manus osv. Vi håller på med filmanalys och det passade utmärkt att ha en liten gästföreläsare. Det gjorde du bra Sis'!
Efter jobbet hade jag ett par utvecklingssamtal. Nu är det inte många kvar. Det ska bli spännande att se vad som händer för mig jobbmässigt nästa år. Eftersom jag stortrivs på Sandenskolan hoppas jag att jag får jobba kvar i höst och att jag får undervisa ännu mer i franska och spanska. Chefen är i Nicaragua just nu, men jag ska ta ett snack med henne när hon kommer tillbaka.

Är det normalt att få sushisug såhär sent på kvällen? Käkade sushi till middag både måndag och tisdag, men idag blev det fullkornstortillas med /skink/spenat/keso/riven ost- fyllning. Jättegött. Smakar som pizza, men nyttigare. Jag och syster lunchade på Ming idag, jag borde ju ha fått mitt ris-sug tillgodosett där, men icke. Sitter här och är sugen på sushikuddar med lax....

Fick en rapport från skogen också. Klas har varit bataljonschef idag och det hade gått fint. De var på väg in till kompaniet och han ville komma hit och krypa ner med mig. Betyder det att han kanske de facto ÄR på väg hit? Hm...tveksamt. Nåt jag verkligen lärt mig genom att vara tillsammans med en militär är att snarare förvänta mig att han ska komma tre timmar sent eller att han inte kommer alls. Men det är alltid trevligt med överraskningar, så jag hoppas att han dyker upp.

Har tränat ett ben-och rumppass ikväll och eftersom jag inte hunnit duscha ännu är det hög tid att jag gör det. Sitter här och är svettig och snuskig. Tjolahopp!




Brave thing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback