Jobbat idag

Kändes bra att kunna masa sig iväg till jobbet idag efter att ha varit i hemmets vrå i två dagar. Tyvärr är min röst inte helt hundra ännu och jag hostar till jag ser ut som en smurf i ansiktet. Som tur är har jag idel snälla och skötsamma elever. Hade jag behövt ryta till varannan minut hade rösten nog packat ihop och åkt till Bahamas. Efter att ha lärt ut lite spanska-franska-engelska-svenska, försökte jag peta i mig en bakpotät på Café Ollé med Louise och Madde, men det är fortfarande besvärligt att äta. Avskyr denna rethosta som bara killar och killar i luftrören. Vi blev inbjudna på pizza och singstar i kväll, men det var ju ingen idé att utmana ödet genom att åka och tralla hos kompisarna.


Gjorde mysigt här hemma och slängde ihop en vanlig fredagsrätt hos oss: tacos! Klas var dock sliten efter att ha varit ute med grabbarna på krogen till 02. i natt, så jag har inte haft så mycket utbyte av honom i kväll. Han somnade redan vid 22 och jag ska snart krypa ner bredvid honom i sängen. Tänkte läsa lite, så jag ska försöka knuffa iväg honom från kanten där min läslampa är, sådär lite diskret...puff puff...knuff knuff....

Eller så biter jag honom helt sonika i benet så att han sprättar iväg en bit bort? Det sistnämnda låter roligast, men risken är att jag får ett knä i huvudet och så kan jag lägga en bula till förkylningen och hostan. 


Kommentarer
Postat av: Louise

Jag sitter här hos mamma och väntar på middag...sedan bär det av mot Madde och partaj. Håller givetvis tummarna för att du kommer, i annat fall lovar jag att uppdatera dig om vad du eventuellt missar.

2007-11-10 @ 14:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback