Innebandy, fisksoppa och la grasse matinée.

En skön lördag har det varit. Låg i sängen länge, vilket man på franska skulle ha kallat att jag gjort en "grasse matinée". Detta betyder att jag gjort en "fet" morgon, sovit som en björn i vinteride. Därefter var jag och kollade på när Thomas och Klas lirade innebandy. De spelar i en korpserie och jag tycker att det är ganska roligt att agera åskådare.

Kvällen har tillbringats hos Thomas och Therese där vi blev bjudna på en jättegod fisksoppa med saffran i. Sen degade vi i soffan och kollade på teve och surrade. Den här veckan har varit kanon i matväg. Jag har knappt lagat ett mål själv. Klas fick oväntat nog stanna hemma hela veckan i stället för att åka till Lomben och han har kockat en hel del. Sen var Anneli så gullig i torsdags att hon kom hit med en matkasse och bjöd oss på middag hemma hos oss. Hon brukar göra så ibland och hon är varmt välkommen in i vårt kök när hon vill :)

I torsdags var jag så slut på morgonen att jag helt glömde bort att ta med mig mat till jobbet. Då hade jag sån tur att min vän Mathias bad mig komma ut på parkeringen, vevade ner bilrutan och slängde sin matlåda på mig och drog vidare. Han skulle käka på Norrigården och jag hade beklagat mig över avsaknad av mat och att jag inte hade tid att springa till Hemköp och inhandla lunch. Torsdag är min lektionstätaste dag och för er som känner mig, så vet ni ju att jag äter lika fort som en snigel och att jag inte hinner både handla/käka på en rast. Därför, Mathias, om du läser detta, så räddade du min torsdag. Tack! :)


firre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback