Nu klipper jag till


I morgon skall jag äntligen få bort mina risiga toppar. Så skönt det skall bli. Funderar på att klippa mig lite kortare än vanligt den här gången. Det skulle kännas kul med något som är lite nytt. Louise och Marcus var här på partay i lördags och L var jättefin i sin nya frisyr.

Festen i lördags var mycket lyckad. Vi bjöd på allt i från kycklingspett med sataysås till laxbollar rullade i hackad gräslök och olika små snittar. Min favorit var minikrustaderna som jag fyllt med ishavsröra och toppat med en kräftstjärt. Mums var det. De flesta gick ut på krogen efteråt, men jag stannade hemma med M och L. Deras bebis är beräknad till den sextonde oktober. Jag tror att det blir en liten tösabit.

Jag fick veta en glad nyhet igår. En av mina belgiska vänner som var här till bröllopet är gravid och skall föda i maj. Hon har precis gått igenom en skilsmässa och har nu träffat en ny kärlek. Jag hoppas att hon blir lycklig med honom. Jag tror att min far blev lite avis på att hennes pappa skall få bli morfar och skickade mig ett sms där han frågade när jag skall ha någon bebis.

Frisör

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback