
Kall förrätt
Kalixlöjrom med vispad crème fraiche och finhackad rödlök och citron. Ett rödbetsgarn och en varm västerbottensostbrioche.
Varm förrätt
Färska gräddbrässerade kantareller serverade på smörstekt toast.
Huvudrätt
Lättrökt reninnanlår med gratinerad svampbakelse, örtcrème och grillad sötpotatis
Mellanrätt
En liten bit getost med kvittenmarmelad
Efterrätt
Åkerbärsglass med choklad- och nötbrownie, nougatcrème och inkokt apelsinzest.
Till allt det här gudomligt goda serverades en anpassad vinmeny, där vinerna var väl avvägda till varje rätt. Reninnanlåret smälte i munnen och kantarelltoasten var så god att jag var tvungen att springa och köpa en påse små gula svamphattar för att försöka återuppleva magin. Ja ja, jag vet att jag låter extatisk...men jag gillar att gå ut och äta *skratt*.

0